+420 731 143 545

info@ocbreda.cz

GDPR

Zpracování osobních údajů členů Klubu 

Registrací své osoby do klubu na webové stránce www.ocbreda.cz zákazník výslovně souhlasí s tím, že Provozovatel zpracuje osobní údaje uvedené v přihlášce, jakož i údaje získané v souvislosti s používáním karty Klubu. 

Člen Klubu dále tímto výslovně souhlasí s tím, aby provozovatel jako správce zpracovával v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, jím poskytnuté osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, bydliště, věk/rok narození, pohlaví, e- mailová adresa, telefonní číslo a zájmy za účelem marketingu, zejména k nabízení zboží nebo služeb členovi Klubu a za účelem vyplývajícím z podmínek členství v Klubu. Správce je oprávněn zpracovávat osobní údaje prostřednictvím určeného zpracovatele(lů), jimiž jsou zaměstnanci společnosti TRIPON DIGITAL s.r.o. IČ: 06117589 sídlem 28. října 3388/111, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava.

Provozovatel prohlašuje, že nebude předávat osobní údaje členů Klubu třetím stranám, ani nebude uskutečňovat jejich přenos do třetích zemí. V případě, že se Člen Věrnostního klubu stane výhercem spotřebitelské soutěže, budou na webové stránce klubu zveřejněné jeho osobní údaje v rozsahu jméno, příjmění a bydliště (obec nebo město).

Členové Klubu souhlasí, aby jim provozovatel zasílal nabídku zboží či služeb nájemců Obchodního centra. Souhlas se zpracováním osobních údajů se uděluje na dobu členství v Klubu, nebo do odvolání tohoto souhlasu. Souhlas je možné písemně kdykoliv odvolat a správce údaje zlikviduje. Člen klubu má právo zejména na přístup ke svým osobním údajům, právo požadovat vysvětlení, blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci poskytnutých osobních údajů jakož i další práva stanovená v § 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Každý člen Klubu je, v případě, že dojde ke změně jeho osobních údajů, povinen aktualizovat své osobní údaje, především pak korespondenční a e-mailovou adresu. Musí tak učinit přímo na svém osobním profilu po přihlášení, nebo prostřednictvím emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Průběžně můžeme Zásady ochrany osobních údajů upravovat či aktualizovat. Jakékoliv změny těchto Zásad ochrany osobních údajů se stanou účinnými po zveřejnění aktualizovaných Zásad ochrany osobních údajů prostřednictvím Služeb. Pokud provedeme změny, které budeme považovat za zásadní a které budou vyžadovat udělení Vašeho souhlasu v souladu s platným právem, budeme Vás informovat prostřednictvím Služeb a případně si Váš souhlas vyžádáme.

 

Registrace

Registrujte se do Breda Klubu a získejte výhody!

Registrace

Upozornění
Zavřít

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Užíváním stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Rozumím